offerdal.nu Information
  
Hem
Senaste nytt
Artiklar
Folk&fest
Diskussion
Information
Prenumeration
Länkar
Arkiv

A Combonet production

  

Vad är detta för något?

offerdal.nu är en lokaltidning för Offerdals socken i Jämtland. Vi lägger ett urval av materialet från papperstidningen här på hemsidan. Sidorna om senaste nytt och evenemang har vi som mål att uppdatera löpande. För diskussioner välkomnar vi intresserade till vår mailing lista.

Om du vill veta mer om oss i redaktionen är du välkommen till Combonets hemsida.

SaraSaraKarinaKarina

Faktaruta

Postadress:
offerdal.nu
Ekeberg 2190
830 51 Offerdal

E-post:
info@offerdal.nu

Telefon:
0640-330 51, 330 75

Ansvarig utgivare:
Sara Swedenmark

Redaktionen:
Karina Jonsson (foto)
Sara Swedenmark (text)

Webmaster:
Fredrik Jonsson

Utgivning:
6 nummer per år

Ägare:
Combonetwork development ek för

Tryck:
AB Länstidningen, Östersund

Vår Web-plats

För att få lite stil på dessa sidor använder vi CSS (Cascading Style Sheets) som bara fungerar med nyare versioner av web-läsare (t ex Opera 3+, NN4+ och IE4+). Det går naturligtvis bra att se sidorna även med andra web-läsare med det blir inte lika snyggt. Har du möjlighet rekommenderar vi att du uppgraderar.

CSS fungerar tyvärr olika beroende på web-läsare och plattform. Denna skärmdump visar hur det är tänkt att se ut. Ser det mycket annorlunda ut på din skärm vill vi gärna veta det. Skriv till oss och berätta vad som ser konstigt eller fel ut. Kom i håg att tala om vilket operativsystem och web-läsare du använder.

Sidorna görs på en Macintosh PowerBook med program som PageSpinner, AppleScript, BBEdit och PhotoShop. Funktioner för formmail, banners, counters, search, Köp&sälj och evenemang/nyhetsinlägg bygger alla på CGI-script skriva i Perl. Servern är en Unix-maskin med Apache som web-server (vad annars ;-).

 


Content copyright © 1999-2001 offerdal.nu. All rights reserved.